PORADENSTVÍ V OBLASTI HYGIENY PRO PROVOZOVATELE
- restaurací, vývařoven, výdejen, hotelů, penzionů
- školských zařízení
- bufetů, kantýn, bister, kaváren, cukráren, apod.
- potravinářských výroben a prodejen
- stánkového prodeje
DOKUMENTACE HACCP
(analýza rizik a systém kritických bodů)
- Zpracování dokumentace a pomoc při evidenci a sestavování kritických bodů
PROVOZNÍ A SANITAČNÍ ŘÁDY
- PŘ (vnitřní norma pro zajištění běhu provozovny)
a SŘ stravovacího úseku (principy sanitace – čištění a dezinfekce)
UBYTOVACÍ ŘÁDY
- Zpracování ubytovacích řádů pro penziony, hotely, ubytovny, rekreační areály, apod.
INTERNÍ AUDITY
- Provádění vnitřních auditů provozovny a ověření funkčnosti systému HACCP
ŠKOLENÍ HYGIENICKÉHO MINIMA
- Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace.
ŠKOLENÍ PROVOZNÍHO PERSONÁLU
- Předmětem školení je metodika sanitace a správné manipulace s čisticími a dezinfekčními prostředky, správného postupu ředění chemikálií, základů osobní a provozní hygieny.
PREVENTIVNÍ NÁHLEDY PROVOZOVEN
- Celkový náhled stravovacího provozu (zázemí, sklady, kuchyně), zhodnocení případných nedostatků, navržení nápravného řešení, úpravy dispozičního řešení provozovny, apod. Součástí náhledu je zpracování písemné zprávy.
PROVOZNÍ ŘÁDY SLUŽEB EPIDEMIOLOGICKY ZÁVAŽNÝCH
- Zpracování provozních řádů pro wellness centra, masáže, sauny, pivní lázně, kadeřnictví, nehtovou modeláž, kosmetiku, solární studia a další…