Vyberte stránku

PORADENSTVÍ V OBLASTI HYGIENY PRO PROVOZOVATELE

  • restaurací, vývařoven, výdejen, hotelů, penzionů
  • školských zařízení
  • bufetů, kantýn, bister, kaváren, cukráren, apod.
  • potravinářských výroben a prodejen
  • stánkového prodeje

DOKUMENTACE HACCP

(analýza rizik a systém kritických bodů)

 

  • Zpracování dokumentace a pomoc při evidenci a sestavování kritických bodů

PROVOZNÍ A SANITAČNÍ ŘÁDY

  • PŘ (vnitřní norma pro zajištění běhu provozovny)
    a SŘ stravovacího úseku (principy sanitace – čištění a dezinfekce)

UBYTOVACÍ ŘÁDY

  • Zpracování ubytovacích řádů pro penziony, hotely, ubytovny, rekreační areály, apod.

INTERNÍ AUDITY

  • Provádění vnitřních auditů provozovny a ověření funkčnosti systému HACCP

ŠKOLENÍ HYGIENICKÉHO MINIMA

  • Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace.

ŠKOLENÍ PROVOZNÍHO PERSONÁLU

  • Předmětem školení je metodika sanitace a správné manipulace s čisticími a dezinfekčními prostředky, správného postupu ředění chemikálií, základů osobní a provozní hygieny.

PREVENTIVNÍ NÁHLEDY PROVOZOVEN

  • Celkový náhled stravovacího provozu (zázemí, sklady, kuchyně), zhodnocení případných nedostatků, navržení nápravného řešení, úpravy dispozičního řešení provozovny, apod. Součástí náhledu je zpracování písemné zprávy.

PROVOZNÍ ŘÁDY SLUŽEB EPIDEMIOLOGICKY ZÁVAŽNÝCH

  • Zpracování provozních řádů pro wellness centra, masáže, sauny, pivní lázně, kadeřnictví, nehtovou modeláž, kosmetiku, solární studia a další…

Všechny tyto služby poskytuji také v polském jazyce.